Wat is Microsoft 365?

Een suite met apps die je helpen verbonden te blijven en dingen gedaan te krijgen.


Microsoft 365 is een abonnement en een geïntegreerde ervaring. Microsoft 365 bevat de robuuste Office-desktoptoepassingen waarmee je vertrouwd bent, zoals Word, PowerPoint en Excel. Je krijgt ook extra online opslagruimte en functies in de cloud waarmee je in realtime aan bestanden kunt samenwerken. Met een abonnement krijg je altijd de nieuwste functies, oplossingen en beveiligingsupdates samen met doorlopende technische ondersteuning zonder extra kosten. Het Microsoft 365 abonnement geeft je de mogelijkheid om je abonnement te gebruiken op 5 apparaten zoals: pc's, Macs, tablets en telefoons.


Microsoft 365 is de productiviteitswolk die is ontworpen om u te helpen uw passie na te jagen en uw bedrijf te runnen. Meer dan alleen apps zoals Word, Excel, PowerPoint, Microsoft 365 brengt de beste productiviteitsapps samen met krachtige cloudservices, apparaatbeheer en geavanceerde beveiliging in één verbonden ervaring.

Microsoft 365 Office toepassingen Word Excel Powerpoint Outlook

Je kunt alleen een mailbox afnemen maar de mailbox kan ook in combinatie met de Microsoft 365 applicaties zoals Word, Excel, Outlook en Powerpoint worden afgenomen. Een Microsoft 365 mailbox is 50GB groot, dus dan kun je even vooruit.

VOORDELEN


JE EMAIL BEVEILIGEN MET S/MIME?Beveilig uw e-mail en bescherm uw organisatie tegen Man-In-The-Middle aanvallen met behulp van het S/MIME Email-Signing and Encryption Protocol.

Neem contact op voor de mogelijkheden en /of meer informatie.

microsoft partner network

Vragen of een prijsopgave ontvangen?

(Prijsopbouw van Microsoft licenties is per gebruiker (e-mailadres) per maand. Inclusief beheer en ondersteuning.)