g data cloud partner virus scanner managed endpoint business     Wat is G Data - Managed Endpoint Security?

Uw complete zorgenvrije pakket voor maximale bescherming. Naast Antispam en Firewall is ook Policy Management inbegrepen: eenvoudig uw compliancebeleid afdwingen door middel van applicatiecontrole en meer.


G Data Managed End Point Security is zeer gebruiksvriendelijk. U hoeft zelf namelijk niets te doen buiten de installatie. De controle en eventuele instellingen worden voor u gedaan door ons. Managed Endpoint Security biedt maximale bescherming door gebruik te maken van de nieuwste technieken. De technieken beschermen u tegen vijandige aanvallen van buitenaf. En als u Outlook gebruikt is ook uw e-mail beveiligd.


Uw heeft geen andere virusscanner zoals McAfee of Norton nodig. Deze moet zelfs van uw computer verwijderd worden. Ook de Windows Defender is niet nodig en zal door de G Data End Point Protection uitgeschakeld worden tijdens de installatie. Daarnaast is G Data op abonnementsbasis waardoor u altijd over de laatste software beschikt en automatisch, meerdere malen per dag update krijgt voor de virusdatabase.


Wilt u als bedrijf nog een stap verder gaan dan kan zelfs het gebruik van niet gewenste programma’s geblokkeerd worden en ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een werknemer geen toegang meer te geven tot het internet tussen bepaalde tijden.


Gaat het beveiligen van uw PC niet ver genoeg dan is er ook nog de mogelijkheid om Android telefoons te beveiligen. Ook deze software wordt op afstand geïnstalleerd en gecontroleerd. Wel zo veilig omdat er steeds meer via de mobiele telefoon wordt afgehandeld en gewerkt. En bij verlies of diefstal kan de telefoon op afstand worden gewist.


G

TECHNOLOGIEËN

POLICY MANAGEMENT

MOBIELE APPARATEN

G

BEAST - Extreem veilig

BEAST beschermt uw Windows-systemen tegen nieuwe en voorheen onbekende malware. In tegenstelling tot conventionele gedragsanalyses legt onze hypermoderne technologie het complete systeemgedrag vast in een grafiek en verschaft daarmee een volledig beeld. Zo detecteert BEAST nauwkeurig kwaadaardige processen en kan het deze onmiddellijk stoppen, terwijl uw computers op volle kracht kunnen blijven werken.ANTI RANSOMWARE - Uitgebreide bescherming tegen chantagesoftware

Ransomware kan uw hele netwerk platleggen. Bescherm uw IT met onze speciaal ontwikkelde technologie: G DATA Anti-Ransomware grijpt onmiddellijk in als er iets verdachts gebeurt in uw systeem. Het voorkomt niet alleen versleuteling van het lokale bestandssysteem, maar ook van de netwerkpaden en beschermt daarmee tegen ransomware als Petya, WannaCry enzovoort, die in bedrijfsnetwerken over de hele wereld hun desastreuze gang gaan.EXPLOITATIE BESCHERMING - Volledig beschermd

Elk van de drie de IT-beveiligingsoplossingen – Antivirus, Client Security en Endpoint Protection – beschermt u tegen aanvallen waarbij gebruik wordt gemaakt van beveiligingslekken in geïnstalleerde software. Dit omvat zowel aanvallen met exploitkits als zero-day-aanvallen, waarbij de kwetsbaarheid niet eerder bekend was.

De G DATA Exploit Protection beveiligt aanvragen van: browsers zoals Google Chrome en Mozilla Firefox. Microsoft 365-toepassingen zoals Outlook, Excel, Power Point en Word PDF-lezers en mediaspelers voor Windows- en Apple-apparaten En nog veel meer …AI-TECHNOLOGIE DEEPRAY® - Kunstmatige intelligentie tegen gecamoufleerde malware

DeepRay®, het resultaat van vele jaren onderzoek en ontwikkeling, tilt dreigingsdetectie naar een nieuw niveau met behulp van kunstmatige intelligentie en machine learning. Dankzij DeepRay® detecteren G DATA-beveiligingsoplossingen gecamoufleerde schadelijke bestanden veel eerder dan conventionele technologieën. Dit biedt u een beslissend voordeel in de strijd tegen cybercriminaliteit.G Data Business AV Test Award
G Data AV Retail Test Award
G Data Award AV Comparatives Retail Gold


Vragen?

Prijs vanaf 4,99 per systeem, per maand

Inclusief beheer en ondersteuning.